sunnuntai 9. elokuuta 2015

Puhelinkuvia osa 12

Sinne meni taas yksi viikonloppu! Nopeasti vaan kului viikonloppu - varsinkin kun eilen piti vielä tehdä töissä aamuvuoro ja siinä menikin sit loppupäivä kotona arkisia juttuja tehden.

Tänään kävin Martan kanssa uimassa ja neiti pulikoi aivan innostuksissaan! Aluksi sain ohjailla neitiä kahlaamisesta uimiseen asti, mutta ei paljon tarvinnut lopuksi enää autella, kun meni jo puoliksi itsestään :-) Kivaa! Kesäisin etenkin uiminen on meinaan niin hyödyllistä ja ihanaa tekemistä! Ja oli muuten ihana saada kotiin puhdas ja pehmeäturkkinen koira

Nyt illalla keräsin kasaan taas näitä puhelinkuva-postauksia, kun puhelin alkaa olla niin jumissa kuvien määrästä, että päätin helpottaa senkin elämää ja katsella turhat kuvat pois. Samalla tuli sitten kerättyä kivoimmat ja hauskimmat otokset kollaaseiksi :-) Tässä siis meidän heinäkuu kuvina:

(Edellinen puhelinkuvapostaus löytyy täältä)
1. Hoitokoira Peppi ja Martta uiskentelemassa 2. Vielä parit iltaleikit ja sit nukkumaan! 3. Hullu vai hullu?? Oltiin kaatosateessa hakutreeneilees, oli muuten vähän märkä olo tuon jälkeen :-D 4. Uintikeikka jälleen!

5. Heinäkuun Haubox tuli ja jännitys oli huipussaan! 6. Tytöt lenkillä.. 7. Korvien tuuletus meneillään.. 8. Onnellinen koira palaamassa lenkiltä

9. Mätsärini ruusukkeet lähes valmiina! Vielä kuukausi aikaa.. 10. Ihan liian monta ihanaa koiraa11. Oltiin menossa nukkumaan, mutta jääkaapilta tullessani mulla oli tälläset ipanat vastassa..neidit vissiin halus kans jotain yöpalaa itelleen :-D 12. "Mitä sä meitä häirittet?? Mee pois!!"

13. Sadepäivä+omistaja kipeenä+energiset koirat= koirapuistoon! 14. Kyllä nyt kelpaa, kun uus snake ja näyttelyhihna15.16. Kyllä on kummatkin villat niin kuulolla kun olla ja saattaa ;-)
17. Iltauimista.. 18. ja 19. Tais väsyttää kumpaakin neitiä uiminen! 20. Meiltä jäi ilmeisesti treeneissä liivi mettäautotielle ja joku oli sen sieltä ilmeisesti napannut, kun ei enää löydetty seuraavana päivänä sitä eli otin ja tilasin sitten samalla kertaa kaksi uutta liiviä! Eipä ainakaan olla sit liivittä, jos taas sählätään ja toinen jää johonkin :-D

21. ja 22. Pentutreffeillä Loimaalla 23. Ja Loimaalta jatkettiin ystäväni luo Paimioon, jossa Marttaa vastassa olikin labbis-ystävä :-) 24. Kotia kohti - onneksi sääkin suosi ajella takaisin!
25. Voiko olla kauniimpaa? 26. Maailman rakkain ja tyhmin koiralapsiMihin tää aika on oikein mennyt, kun neiti on jo pian 9kk? 27. Kannatti pysähtyä Saarijärvellä takaisintulomatkalla, kun maisemat oli tälläset! 28. Oli muuten väsyneitä neitejä maanantaina, tais olla rankka viikonloppu :-D

29. Lapsukainen jo pian 9kk :) 30. Oi - nyt kelpaa postailla tällä uudella ihanuudella31. "Äitiiii, auta mua!! Mä en tahdo kasvaa isoksi..." tuumaa Martta, jonka ekat juoksut alkoi reilu viikko sitten.. 32. Ai mitenniin ollaan hurahdettu Kongiin? Lisäks löytyy ainakin pari pikkukongia ja pururengas #kongperhe


33. "Ai meilläkö herkkupäivä? Kyllä, kiitos!" 34. "Kuulolla ollaan, mami!" 35. Täähän alkaa menee jo treenaamisen puolelle.. 36. Aamulenkillä kolmikon kans :)
37. "Täältä mä tuun!!!!" 38. Ei täältä löytyis ketään vapaaehtoisia trimmaajia :-D haha! 39. ja 40. Mätsärihommat etenee hurjaa vauhtia - ilmottautumispaperit laminoitu sekä pokaalit valmisteltu. Täällä pohojammaalla ei pokaalien koosta tingitä ;-)
Nyt alan perkaamaan kameran muistikortilta kuvia läpi ja muokkailemaan niitä. Muokkaamattomia kuvia onkin kertynyt sinne ihan luvattoman paljon, hups! Sen jälkeen lähdetään vielä koko porukan kanssa iltalenkille tuonne luontopolulle ja sitten nukkumaan - mukavaa viikkoa!

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Voisitko joskus tehä postauksia teidän hakutreeneistä, ois tosi kiva lukea niitä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti kehuista - piristää kummasti mieltä! :-) Mulle tulikin viime postauksessa ehdotus juuri tuosta samasta postausaiheesta ja täytyy kyllä myöntää, etten ole edes hoksannut tuota ideaa. Ihanaa, että te lukijat ehdotatte näitä postauksia <3

      Poista
  2. Mahtavat nuo villisten korvat, kuulolla tosiaan :D Teillä oli siis parson hoidossa ja istui laumaan hyvin? Nätti tyttö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, haha :-D Joo, meillä oli parsonneiti Peppi pari viikkoa hoidossa ja neiti uppos laumaan niin hyvin, että voisin vaikka samantien kotiuttaa parsonin jos olisi noin helppo ja upea laumalainen <3 Vitsit, mä tykästyinkin parsoniin rotuna -ei ollenkaan hassumpi rotu ;-) En ole aiemmin ollut tekemisissä rodun kanssa paljoa (muutakuin juuri Pepin kautta), niin en ole tästä rodusta kauheasti saanut kokemusta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)