torstai 26. helmikuuta 2015

Arkistojen kätköistä osa 4

Täällä taas - ja saman aiheen parissa! Lupaan, että tää on viimeinen postaus tästä aiheesta - näitä oli kyllä tosi kiva toteutella ja toivottavasti myös lukea! Näistä näkeekin tosi hyvin meidän kuluneet vuodet näin lyhyesti tiivistettynä - muutosta on jonkin verran tapahtunut, ainakin koirien turkinpituudessa jos ei muussa :-D
Aiemmat osat voit lukea täältä ( 1 , 2 ja 3 )
"Mikä sä oikeen luulet olevas?!" miettii Kerttu

Puistoiltiin Kurikan silloin uudessa koirapuistossa ahkerasti kummankin koiran kanssa :-)


Yksi Hertan lempipaikoista- sohvan noja, jossa tyttö kököttelee minkä kerkeää :)

Yks mun mielestä lutusimmista kuvista Hertasta♥ ootteko samaa mieltä?

Kerttu koki suuren muodonmuutoksen, sillä mulla meni hermo hirveään tukkapehkoon, sillä tytöt ryömi ja kieriskeli kurassa sekä ravassa kokoajan - niimpä tytöstä tuli irokeesi-Kerttu!

No, kevääntullen Kertulta lähti sit kokonaan karva, sillä takkukausi oli tuolloin pahimmillaan. Ja takkukausi oli oikeesti paha ja pitkäkestoinen. Kääk!

Saatiin sponsoriltamme Hau-Hau Championilta useasti paketteja testaukseen ja kiitokseksi bloggauksesta :-)
"Äiti, onks nää kaikki mulle???" miettii Kerttu

Tarja tuli käymään toissa syksyllä mittelipoikiensa kanssa ja tytöt sai heistä aivan ihania uusia kavereita :-) Ainiin, me nähtiinkin muuten viimeviikolla Tarjan uusin perheenjäsen, mittelipentu Nökö. Voiko oikeesti olla suloisempaa otusta kuin superkarvapallo-mittelinpentu? Epäilisin, että ei.

Tästä näkee aikalailla villojen nykytilanteen - lyhyt karva on se meidän juttu :-) Pitkällä karvalla meidän elämästä ei varmaan tulis hirveästi mitään, vaikka tykkäänkin tuosta turkinlaitosta, muttakun tyttöjen elämässä kura ja vesi ovat suuri osa siitä kaikesta hauskuudesta enkä sitä tule heiltä kieltämään. Eli sporttilookissa tullaan pysyttelemään jatkossakin!


Onko teidän koirilla tapahtunut vuosien varrella muutoksia - parta harmaantunut, turkki lyhentynyt tai vaikka nenän väri muuttunut? :-)

12 kommenttia:

  1. Mä ainakin tykkään näistä postauksista! Kiva kattoa vanhoja kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuinka ihanaa kuulla! :-) Tälläistä palautetta on aina niin kiva saada, kiitos <3

      Poista
  2. Kylläpäs koiran ulkonäköä voikin muuttaa ihan vain trimmaamalla! :D Meillä karvattomalla on hävinnyt lähes kokonaan valkoinen kuvio rinnasta tässä aikuiseksi kasvaessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta - ulkonäkö muuttuu kyllä huomattavasti pienilläkin jutuilla! :-D

      Onpas jännä, että valkoinen kuvio on hävinnyt! Teilläkin on käynyt turkissa siis muutoksia - meillä kummatkin villat olivat pentuna tummia aprikooseja ja no...enää siitä väristä ei ole paljon tietoakaan :-D Hassua!

      Poista
  3. Mun mielestä Hertta ja Kerttu ovat hienompia, kun niillä on lyhyt karva :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, kiva kuulla! Oon kyllä täysin samaa mieltä sun kanssa! :)

      Poista
  4. Kiva kuvasarja, saa hymyn huulille :) Parsonit on hyvin erinäköisiä pitkin vuotta, kun karva kasvaa pidemmäksi, eikä vielä lähde nyppimällä, niin sitten on se sellainen karvapeikkolook ja voi kuinka kaunis ja puhdas on taas trimmin jälkeen! Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa! :) Joo, meilläkin hoidossa ollut parsoni Peppi on kyllä aina eri näköinen - juuri tuon takia, että aina ei voi turkkia nyppiä.
      Mutta trimmattu ja puhdas parsoni on kyllä ihana ottaa kainaloon <3 vaikka eipä tuo karvapeikkolook sitä rakkautta kyllä miksikään muuta!

      Samoin teille! Nauttikaahan näistä viimeisistä talvisista päivistä :)

      Poista
  5. Joo, kyä te Tytöt ootte ihkuja, olipa teillä karvaa elikkäs ei. Me kyl ollaan tämmösiä lyhkärikarvapoikia, niin ei tarvii tupeerata eikä leikata kuantaloita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Hihii, olettepas ihania <3 kiitti kamut! Tuollainen karva ois kyllä kätevä ja kiva, haluatteko lahjottaa osan meillekin? Ei jaksaisi aina seistä ja tököttää mamma trimmattavana saati palella tuolla pilalla.."

      terv. Hertta ja Kerttu

      Poista
  6. Siun villikset on kyllä aivan erinäköisiä pitemmässä karvassa! Molempi parempi, ihania!

    Itse huomasin Valdon kuvia katsellessa, että sillä on silmistä tullut ruskeat ja muuttuvat koko ajan enemmän. Pennusta kasvaa iso aikuinen, järkytys omistajalle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentistasi! Kummatkin neidit ovat kyllä olleet melkein aina vähän erinäköisiä - aluksi se oli omistajan "noloutta", kun sakset ja trimmauskone eivät pysyneet kovin hyvin hallussa, mutta sitten se vaihtui ihan trimmaustyylien vaihtamiseen :-)

      Oho, onpas hauskasti Valdolla muuttunut silmät! Tuota ei välttämättä huomaakaan ihan normaalissa elämässä, mutta kuvia katsellessa muutoksen huomaa kummasti :-) Meillä Hertan nenän väri muuttui mustasta ensin ruskeaksi ja sitten possunpunaiseksi. Talvisin se on possunpunainen ruskeilla pienillä läikillä ja kesäisin enemmänkin pelkästään possunpunainen. Mistälie sitten johtuu..:-D

      Pennun kasvu on kyllä niin huikeeta aikaa - äkkiä sitä huomaakin, että pissakakkaralli ja pennun naskalihampaat ovat mennyttä elämää! :-) Voisi siis sanoa, että silloin pitää nauttia, kun vielä voi!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)