sunnuntai 31. elokuuta 2014

Koiranomistajan heikkous - ostokset

Äsh, oon ihan himoshoppaaja näissä koiratarvikkeissa! Okei, voin itseasiassa kehua itseäni nyt hieman - oon hidastanut ostelutahtia siitä, mitä se on ollut, mutta silti tähän vain uppoaa huima summa rahaa. Toisaalta, ostan kyllä harvoin mitään turhaan (tai niin ainakin yritän uskotella itselleni, kun ostan pentutavaroita säästöön), mutta kyllä niille vielä joskus on käyttöä :-D ehkä tää ostelu on vaan joku koiranomistajien oma tauti..

Sinänsä ihan hyvä juttu on se, että ostoksista saa aikaiseksi kivan postauksen ja aina tehtyäni ostospostauksen, olen saanut niin hyvää palautetta, että päätin väsätä pitkästäaikaa tälläisen! Itseasiassa välillä näitä postauksia ihan jopa toivotaankin, mikä on kyllä ihana juttu :-)
iso läjä valkoisia luita 2,30€/pkt  ja namit 5€ / Veljekset Keskinen, Tuuri


Huipputarjous Petnetstoressa - 3pulloa 15euroa! Näistä 2 meni koirakavereille :-)

Cittarista noin 1,5€/pussi :-)
Vaihdettiin (tai oikeastaan vain kokeillaan) uusi ruokamerkki tytöille. Ennestäänhän tytöt söi ANF:in kalkkuna-ohraa, mutta yhtäkkisen laihtumisen takia vaihdettiin se saman merkin penturuokaan. (Ruokamäärän lisääminen tmv. ei siis auttanut nostamaan painoa) Nyt penturuokaa on syötetty pari kuukautta ja paino on kohdillaan! Mua tosin jaksaa vieläkin ihmetyttää, että tuon merkin penturuoka on halvempaa kuin aikuisruoka.. :-D Otettiin siis pussi tätä kokeiluun Keskiseltä ja nyt alkaa pikkuhiljaa pussi vetelemään viimeisiään - ja hyvin on tytöille maistunut! Katsotaan nyt vielä pussin loppuun asti, että jatketaanko tällä vai vaihdetaanko takaisiin vanhaan :-)

Lisäksi tilasin koirille pitkästäaikaa hirmusatsin herkkuja ja luita Petnetstoresta, mutta nyt kun selasin kameran muistikorttia, niin kuvia niistä ei löydy missään, vaikka voisin melkein lyödä pääni pantiksi, että mä kuvasin ne! No, onneksi edes yksi puhelinkuva löytyi, joten voin heittää sen sitten seuraavaan puhelinkuvapostaukseen todisteeksi :-)
 
Ja ihan en täysin ole unohtanut itseäni - kotiutin tuossa vajaa kuukausi sitten itselleni uudet lenkkikengät. Vanhat olivat vain vajaa vuoden vanhat, mutta todella kova käyttö tietenkin kulutti niitä aika kivaa tahtia, joten nyt oli aika pompata uusiin kenkiin! Vaatimuksena mulla oli istuvuuden ja pohjassa olevien iskunvaimentamien lisäksi kosteudenkestävyys. Minä kun rämmin näillä sitten maastossa kuin maastossa ja säässä kuin säässä, joten olisi toivottavaa, että kenkä pitäisi edes vähän vettä :-) Nyt kuukauden näillä astelleena, en voi kuin kehua merkin vaihtoa entisistä Nikeistä (vaikka ei niissäkään mitään vikaa ollut!), mutta kyllä vain täytyy sanoa, että kyllä nää Salomonit on vaan huiput! Kyllä nyt kelpaa lähteä valloittamaan lenkkipolkuja :-)
Huomenna olisi tarkoitus lähteä tapaamaan Tiiaa ja Loboa, sekä siistiä tytöt syksykuntoon! :) Sitten pompataankin taas maanantaihin ja arkeen!

maanantai 25. elokuuta 2014

Uintireissu louhokselle

Melkein koko kesän ajan käytiin uittamassa koiria joko läheisellä hiekkamontun kuopassa tai sitten louhoksessa. Erityisesti hellejaksoina käytiin tuolla louhoksella ahkerasti, sillä vesi siellä oli hieman tuota hiekkamontun kuoppaa viileämpää (vaikkakaan ei kyllä millään tavoin viileää:-D)
Yhtenä kertana meidän kanssa samaan aikaan uimassa oli vanhoilla päivillä elelevä parsonrusseli-herra, joka ei ikinä elämänsä aikana ollut tullut veteen. No, sinne herra kuitenkin kahlasi tyttöjen perässä :-D kyllä riitti omistajilla ihmetystä!
Hertta on ollut nyt viimeaikoina aika jumissa erityisesti takalihaksista. Hieronta ja uiminen on kuitenkin saanut lihakset hieman avautumaan, onneksi :-) toivottavasti ne nyt alkavat pikkuhiljaa lopunkin avautumaan..
Kertun uintihimot heikkeni viimevuonna, kun tyttö meni nielaisemaan kitaansa vähän turhan paljon vettä, jonka jälkeen pärski kauan aikaa vettä pois. Sen jälkeen tyttöä ei paljon olla nähty uimassa. Tänä vuonna otin sitten heti kesän alussa urakaksi saada tuon uintikammon pois, ja pienellä ohjailulla sekä avustuksella neidistä kehkeytyikin taas varsinainen vesipeto. Ihanaa, sillä uinti on mahtavaa liikuntaa erityisesti helteillä :-)

Onko siellä ruudun toisella puolen karvatassuja, jotka viihtyvät vedessä? Kumpi on suosikki - uiminen vai kahlaaminen? :-)

sunnuntai 17. elokuuta 2014

KIITOS!!

Pakko hehkuttaa tätä ihan postauksella, sillä en meinaa pysyä millään housuissani - te teette meistä niiiin iloisia ja ennenkaikkea, olemme otettuja tästä kaikesta! Lukijamäärät ja kävijätilastot on viimeisen parin viikon aikana raksuttanut ihan huippulukemia; teitä lukijoita on bloggerin kautta jo huimat 259 ja kävijätilasto lähentelee jo melkein 100 000! Kuvitelkaa, sataatuhatta!! Wau!
Voi hitsi, en olisi ikinä tätä blogia aloittaessani, että jotakuta saattaisi edes meidän jutut kiinnostaa :-D en voi kuin kiittää ja kumartaa Hertan sekä Kertun puolesta♥ ootte ihan parhaita!



Oon yrittänyt tässä pähkäillä, että mitähän jos pistettäis arvontaa tai kuvakisaa pystyyn tämän kaiken kunniaksi, miltä kuulostais? ;-)

keskiviikko 13. elokuuta 2014

10/08/2014

Meidän viikonloput (tai oikeastaan sunnuntait!) kuluvat useimmiten lenkkeillen Tiian ja Lobon kanssa. Tästä sunnuntai-lenkkeilystä on tullut meille jo oikeastaan tapa - sunnuntai on loistava päivä nähdä, sillä silloin ei tuu tehneeksi paljon muuta järkevää.

Tiian ja Lobon kanssa on jotenkin niin rentouttavaa nähdä - melkein voisi sanoa, että tapaaminen on irtiotto arjesta. Koirat sekä omistajat tykkäävät!







Viimeiset kolme kuvaa on napannut itse Tiia uudella kamerallaan, eikös ootkin kivoja kuvia? :-) Aika kuvapläjäys-postaus, mutta toisaalta kuvia on ainakin mun mielestä kiva katsella! Viettäkäähän kiva viikko :-)

maanantai 11. elokuuta 2014

Maailman parhaimmat kirppislöydöt!

Oltiin viime viikonloppuna vanhempieni ja veljeni tyttöystävän kanssa Vaasassa pitkästäaikaa. Käytiin kaupoilla, ystävillämme kahvilla sekä kirppareilla. Kyllä kannatti lähteä kirpparille, sillä sieltä löytyi ihan mahtavia löytöjä! Eli jos joku teistä asuu Vaasan lähettyvillä, voin vain lämpimästi suositella Suvilahdessa olevaa Suvikirppistä! Todella siisti ja fiksu kirppari, josta löytyy paljon hyviä tavaroita!

Tän reissun löytönä oli aivan ihana "Muista pyyhkiä tassut"- kyltti. Tämä sopiikin hyvin meidän eteistä koristamaan :-) Kyltti maksoi euron. Tää sopiikin loistavasti meidän toisen kyltin "Varokaa iloisia koiria" -kaveriksi!

Toisena ja parhaimpana löytönä oli Hurtan pinkki heijastava hihna. Ja arvatkaahan kuinka paljon tämä maksoi! Kaksi euroa. Kuvitelkaa, kaksi vaivaista euroa! Kuitenkin tämänhän alkuperäinen hinta menee siellä parin kympin tienoilla. Ja tuota hihnaa ei ole käytetty ollenkaan, sillä kunto on täysin uutta vastaava (esim. mustissa lukoissa ei ole yhtään naarmuja jne) :-)


Näistä ostoksista en siis päässyt köyhtymään (eikä kyllä myyjä rikastumaankaan :-D)! Näistä löydöistä tulin aivan hyvälle tuulelle!
Lisäksi löysin aivan ihanan hyllykön mulle kämpälle. Tuossa onkin näppärä säilyttää esimerkiksi koirien hihnoja ja takkeja :-) Tuo hyllykkö ei enää ole uuttavastaava, mutta on kuitenkin todella hyvässä kunnossa. Kelpaa meille siis oikein loistavasti!
Huomenna olisi paluu taas arkeen, vaikkakin kyllä tämä työelämäkin menee aivan hyvin arjesta :-) 

tiistai 5. elokuuta 2014

Mistä on meidän kesä tehty?

Ihanat kesäretket lähimaastossa. Aurinko. Kesäillat. Koirien juoksuttaminen öisin hiekkamontulla. Uintireissut iltaisin louhokselle tai hiekkamontulle. Tiistaiset suunnistusreissut eri maastoihin. Mustikanpoiminta metsässä.
Valokuvaus. Löhöily. Koirakavereiden tapaaminen. Uusien makupalojen ja luiden testailu. Itsetehtyjen makupalojen teko. Hassut juoksuhepulit omalla pihamaalla. Rapsutusten kerjäys. Ja vähän ruuankin...

Hiekan kaivaminen hiekkamontuilla. Vesilätäköissä läträäminen. Juuri leikatussa nurmikossa kieriminen. Eri hajujen haistelu. Aktivointipelien pelaaminen. Verkkokauppojen selailu ja eri tuotteiden kuolaaminen.
Päättömästi riehuminen ja leikkiminen. Bloggailu. Jokailtaiset vadelman noukkimisreissut takapihalle. Turkin pitäminen lyhyenä. Viilentäminen tällä hirveellä helteellä. Automatkustamisen harjoittelu. Koirapuistoilu.


Muunmuassa näistä tekemisistä on meidän kesä tehty