sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Linkitä blogisi!

Kyselin tuossa kesän alussa toivepostauksia teiltä lukijoilta ja joku teistä ehdotti, että tekisin "taas" Linkitä blogisi-postauksen. Toiveena oli, että parhaat (villa)koirablogit koottaisiin yhteen. No, tässä se nyt sitten tulee!

Ohjeet tulevat tässä;
-blogisi tulee olla koirablogi! Mikäli blogissasi esiintyy villakoira, mainitsethan siitä. 
-kirjoita pieni kuvaus blogistasi

Voit linkittää blogisi 13.10 klo 21 asti, eli aikaa on tasan 2viikkoa!

No, mitä sitten hyödyt blogin linkkauksesta? Lyhyesti ja ytimekkäästi - saat mainosta blogillesi.
Kokoan blogeista omasta mielestäni parhaimmat erilliseen postaukseen. Kommentoijan toiveesta (ja hieman roturasistina :-D) teen villakoirablogeista oman postauksen, jos villisblogeja kertyy tarpeeksi.
Saat blogillesi mahdollisesti myös uuden lukijan :-)

Jäämme innolla odottelemaan linkkauksianne! :)

37 kommenttia:

  1. hurttateam.blogspot.com
    Toiveikkaana kerron, että blogissa kaksi villakoiraristeytystä :D Riittääks? Nehän on yks kokonainen yhteensä x)

    VastaaPoista
  2. http://melukat.blogspot.fi/

    Blogissa seikkailee villakoira ja kiinanharjakoira :)

    VastaaPoista
  3. http://kiirajakiharat.blogspot.fi/

    Blogissa seikkailee belgianpaimenkoiran kaverina kaksi sekarotuisa villakoirasukuisa pikkukoiraa.

    VastaaPoista
  4. Teilläkin tämä, niin kuin meilläkin! Mutta siis: Acting Top Dog -blogi kertoo sk collieuroksesta Kakesta :)

    VastaaPoista
  5. Kolmen Käppänän Kujeilut

    Nimensä mukaisesti blogissa seurataan kolmen kääpiösnautserin elämää.

    VastaaPoista
  6. http://tassunjalkiasydanmessa.blogspot.fi/ 6v westie tytön tokoilua, harrastuksia sekä arkielämää.

    VastaaPoista
  7. http://harmaatkoirat.blogspot.fi Blogi kertoo neljän jämptin ja yhden maatiasikissan seikkailusta. Blogissa kerrotaan näyttelyistä, metsästyksestä, pennuista ja muutenkin arjesta.

    VastaaPoista
  8. http://mermarittanpaddington.blogspot.fi/

    Yhden tunarin isovilliksen sekoilua agissa, tokossa ja näyttelyissä + kaikkea sekalaista koiran ja omistajan arkea.

    VastaaPoista
  9. http://lulleron.blogspot.fi/

    sheltti, cavalier, koiratanssi, agility sekä yleinen sekoilu koiraharrastuksen kiehtovassa maailmassa

    VastaaPoista
  10. http://tiimiaasi.blogspot.fi/

    Kaksi puudelia. Agility, rapsutukset, pitkät lenkit ja leikkihetket - niistä meidän arki on tehty.

    VastaaPoista
  11. murustiinanvalkorinta.blogspot.fi
    kahden lapinkoiran tohellusta ja tohinaa, arjen puuhastelua, näyttelyitä, tokoa ja ehkä tulevaisuudessa agiakin!:)

    VastaaPoista
  12. Karvakamuni Sofi
    Blogi kertoo pian viisivuotiaan rescuekoiran arjesta ja muista puuhailuista

    VastaaPoista
  13. http://jessenelama.blogspot.fi/

    Blogissa kerrotaan 2,5 vuotiaan Russelimixin elämästä ja harrastuksista sekä silloin tällöin enemmän koululomien ja viikonloppu postauksien yhteydessä mainitaan myös 9,5 vuotias lansu neitosesta pientä kertomusta, omaa hömpötystä ja pientä treenin tynkää yritetään vanhuksenkin kanssa aikaan saada.

    VastaaPoista
  14. http://lellejakarvakamut.blogspot.fi/
    Isovillakoira Piitu The Teinimonsterin elämää, arkea ja harrastuksia :)

    VastaaPoista
  15. http://frihetawa.blogspot.fi/
    Blogissa seikkailee sekopit Awa & Heta sekä pk collie Frini. Juttuja arjesta ja harrastelusta :)

    VastaaPoista
  16. http://taikuuksia.blogspot.fi

    Blogissa haahuilee cavalier Iiris ja mittelspitz Taika. Blogissa on pääasiassa treeni- ja kisajuttuja, mutta toisinaan myös kuvia, astutushaaveista, omistajan mielipiteitä ym.

    VastaaPoista
  17. http://emmijakamut.blogspot.fi

    Blogissa seikkailee sileäkarvaisia kettuterrierejä! Tällä hetkellä blogissa on pahin mahdollinen pentukuume-vaara, nimittäin kennelin seitsemänviikkoiset pennut ovat pääosassa blogin elämää tällä hetkellä ;) Paljon hyvälaatuisia kuvia, videota, kertomuksia näyttelyreissuista ja treeneistä, ja välillä vaan ollaan ja nautitaan elämästä :) Tervetuloa lukijaksi!

    VastaaPoista
  18. http://miniwinscupcake.blogspot.fi/

    2,5v monitoimitoyvillakoiran seikkailuja näyttelyiden, agilityn ja muun koiramaisen parissa.

    (Mikäli blogi näyttäytyy harmaa-valkoisena F5 auttaa)

    VastaaPoista
  19. http://villakoiranviemaa.blogspot.fi/

    Kahden keskarivilliksen elämää treenien ja arjen lomassa :)

    VastaaPoista
  20. http://paimenlauma.blogspot.fi/ Sekarotuisen paimenlauman elämää. Pääosassa ovat harrastavat paimensiskokset, ja toisinaan voit lukea myös niiden äiskän tai puolisiskon elämästä. Postaustahti on ollut tasaisen varma jo yli kaksi vuotta, ja kuvista ei tässä blogissa ole pulaa. Videoitakin nähdään aina silloin tällöin!

    VastaaPoista
  21. Blogi jonka päähenkilönä tällähetkellä tassuttelee parivuotias uros noutaja. Hyvän tuulinen ja rento koirablogi jossa toisinaan myös tassun alla oleva omistaja kertoo omia ajatuksiaan ja kuulumisiaan. Omistaja pätee loputonta pentukuumeilua johon mahdollisesti tulossa päätöstä kevään mittaan. Postauksia pyrimme raapustelemaan kerran viikkoon, toisinaan useamminkin. Tiivistettynä blogissa perehdymme normaaliin kotikoiran arkeen onnistumisten ja epäonnistumisten rinnalla!

    Blogista löydät myös haasteen teille ;)

    http://vastakarvaan-emmijapojat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  22. http://pikkuvillis.blogspot.fi/ Kuvapainotteinen blogi, jossa kerrotaan kääpiövillakoira Ineksen elämästä. Mukaan mahtuu koirakavereita, harrastuksia, turkinhoitoa, kisoja ja tapahtumia, sekä aivan tavallista arkea. Toivottavasti tykkäätte! :)

    VastaaPoista
  23. http://lifewithfemma.blogspot.fi/

    Villakoiran sekä bordercollie mix pennun elämästä kertova blogi. Menoa löytyy niin arjen kuin treenienkin parista kuvilla, videoilla ja sarjakuvilla varustettuna:)

    VastaaPoista
  24. http://irisnewwayhome.blogspot.com

    Lifestyle blogi, jossa seikkalee vuoden ikäinen toyvillakoira Unna sekä kolmevuotias kääpiövillakoira Ilona. Blogi on melko uusi, eikä lukijoita ole vielä kerääntynyt. Rohkeasti vaan kaikki lukemaan tätä blogia, ja jos yhtään kiinnostaa, liittykää lukijoiksi! :)

    VastaaPoista
  25. http://painonsa-arvoista-kultaa.blogspot.fi

    Kahden cavalier kingcharlesinspanielin elämää. Tokoa, agilityä ja muita koiraharrastuksia, sekä elämää sairaan koiran kanssa, ihan tavallista arkea ja rotupohdintaa. Kaikkea, mitä koiran omistajan arki nyt pitääkin sisällään. :) Postaukset koostuvat paljolti kuvista ja usein myös videomateriaalista. Käykäähän katsomassa!

    VastaaPoista
  26. http://vinskin.blogspot.fi/

    Blogissa päätähtinä länsisiperianlaika Vinski ja lapinporokoira Ketku. Blogi sisältää harrastusjuttuja mm. tokoilusta, näyttelyistä ja vetojutuista. Taustalla syyrianhamsteri Mötkö :-)

    VastaaPoista
  27. http://chivilla.blogspot.fi/

    Blogissa villakoirakolmikon ja kahden chihuneidin elämää, pentulaatikon kuulumisia, harrastuksia, trimmausjuttuja ja kampausvinkkejä. Kaikenlaista juttua arjesta juhlaan ja agikentiltä trimmipöydille, mitä nyt allekirjoittaneen mieleen sattuu putkahtamaan :) Päätähdet pitävät huolen, että käsikirjoittajalla riittää aina uutta kirjoitettavaa: niin komediaa kuin draamaakin!

    VastaaPoista
  28. Minna ja Kertunhovin kolmikko :)30. syyskuuta 2013 klo 22.55

    http://valkeakoskenvillikset.blogspot.fi/

    Blogimme päätähtenä ovat villakoirat ja yksi naku kiinanharjakoira. Pyrimme kirjoittamaan päiviemme tapahtumista ja kuulumista sekä lisäämään mahdollisimman paljon kuvia touhuiluista. Pidämme myös pienimuotoista Villiskerhoa paikkakunnallamme, joten yhteisistä touhuistakin kirjoitamme. Matkan varrella joukkoomme on liittynyt uusia villakoirajäseniä, joten heidänkin juttuja julkaisemme meilellämme :) Ja tilaa uusille villisystäville on vielä vaikka kuinka! Nämä hurmaavat nelijalkaiset ystävämme ovat vieneet meidät mennessään, ihanampaa ystävää ei ihminen voi saadakkaan kuin mitä villakoira on <3 Tervetuloa lukemaan meidänkin blogia! :)

    VastaaPoista
  29. http://nettastage.blogspot.fi

    Blogi kertoo pääosin Netta-sheltin elämästä ja harrastuksista, mutta välillä kuvioissa ovat pinacollie Miru ja sekarotuinen Vilkku. Postauksia laidasta laitaan.

    VastaaPoista
  30. IN ACTION
    Tarina mahdollisuudesta. Orastavasta ystävyydestä, jonka eteen on vuodatettu verta, hikeä ja kyyneleitä. Tarina tavotteista ja niiden saavuttamisesta. Ystävistä, jotka eivät koskaan eroa. Pääosassa bordercollie.

    VastaaPoista
  31. Http://tassujentahdissa.blogspot.fi

    Elämää akitan ja kuuden fretin kanssa. Arki vuosikkaan teiniprinsessakoiran kanssa on välillä hippasen hermoja raastavaa! :)

    VastaaPoista
  32. http://adogcalledrhonda.blogspot.fi/

    A dog called Rhonda on nimensä mukaisesti kertomuksia Rhonda-amstaffin edesottamuksista. Treenaamme tavoitteellisesti palveluskoirajälkeä, mutta etenkin kesällä myös missikisatouhut ovat vieneet mennessään. :)

    VastaaPoista
  33. Paljon kiitoksia linkityksistä! Julkaisen parhaat blogit tämän viikon aikana, kun saan ne rauhassa luettua ja läpikäytyä :)

    VastaaPoista
  34. Ompas sulla ihana blogi ja tosi kauniita kuvia! voitasko tehdä silleen että lukisit mun blogia ja mä sun?:) --> http://jellonat.blogspot.fi/

    - voitkos vastailla minun blogiini kommentilla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuinka kiva kuulla :) Toki voin käydä kurkkaamassa blogisi, kiitos vain linkityksestä! Alan lukemaan blogeja vain jos ne ovat mielestäni kiinnostavia ja mukavia - en siis ns. "lukija-lukijasta"-systeemillä.

      Poista
  35. Hei, en tiedä onko tämä asia ajankohtainen enää... Mutta laitanpa kuitenkin viestiä, että Bolognese-poika Bobbylla on oma blogi, jossa kerrotaan pennun kasvusta, seikkailuista ja kommelluksista: www.doggybobby.blogspot.fi Tervetuloa tutustumaan Bobbyyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Linkitä blogisi-postaukset parhaimmat blogit julkistettu jo, mutta kiitos ehdottomasti linkityksestä :) Mepäs käymme kurkkaamassa!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)