perjantai 22. helmikuuta 2013

Loma alkoi!

Oli ihanaa kävellä kotiin, kun tiesi, että nyt on loma alkanut! Nyt on taas hyvin aikaa touhuta koirien kanssa ja aionkin heti tässä loman alussa, ottaa ja trimmata koirat näteiksi! Tiedättekö sen tunteen, kun kaksi täysin puhdasta koiraa käpertyy illalla sohvan nurkkaan sun viereen?
Ja mikä parasta, mulla on vihdoin aikaa panostaa oikein kunnolla tähän blogiin! Luvassa on ainakin helmikuun toivepostaus, ja toivottavasti myös paljon muuta kivaa! Oon ihan täpinöissäni :)

Mutta siis, mulle tuli eilen ilmoitus, että tilaamani postipaketti on haettavissa postista. Ruokaostos-reissun yhteydessä kävin sitten hakemassa paketin. Tilasin kaikki tarvikkeet tälläkertaa Petnetstorelta.

Oon jo pitemmän aikaa katsonut meille uutta säilytysastiaa koiranruualle. Meillä on ennestään ruokatynnyri (johon mahtuu 20kg koiranruokaa), ja se on vienyt hirmuisen ison tilan meidän eteisestä. Meillä kun tuo ruokapussi painaa sen 3kg, niin on jokseenkin turhauttavaa aina kaivella sitä ruokaa sieltä pohjalta. Niimpä ostin meille hieman pienemmän säilytysastian ruualle, eli tuonne mahtuu juuri sopivasti se 3kg :)
Tilasin kummallekin koiralle omat juoksupöksyt. Meillä on kummallekin koiralle jo yhdet pöksyt olemassa, mutta Hertan omat ovat sen verran kulahtaneet, että joutavat nyt roskiin. Hertalle pitäisi siis saada vielä toiset pöksyt varalle, sillä kun pöksyt likaantuvat siteistä huolimatta, voi ne heittää huoletta pesukoneeseen ja seuraavat pöksyt tilalle. Valitettavasti tilasin kuitenkin vahingossa vääränkokoiset pöksyt, eli toiset lähtee nyt palautukseen ja tilaukseen lähtee seuraava koko.
Mun mielestä toi Ristomatti Ratian suunnittelema kuosi on yksinkertaista, mutta silti niin kaunista :) Tykkään!













































Lisäksi tilasin koirille hieman herkkuja hiihtoloman kunniaksi ja testattavaksi hampaisiin tarkoitettuja puhdistuslappuja. Tilasin nuo lähinnä siksi, että purkki ei maksanut kuin muutaman euron ja on mukava testata toimiiko nuo oikeasti :-)

Rentouttavaa hiihtolomaa kaikille! :)

Ps. Muistakaa osallistua kisaan!

4 kommenttia:

  1. ihana tämä teidän blogi! saan täältä aina intoa oman koiran kanssa touhuiluun♥:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos mitä ihanimmasta kommentista! Piristi meidän päivää hirmusesti! :)

      Poista
  2. Ihanan pirteä postaus! Ihanaa hiihtolomaa teillekkin! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)