lauantai 31. maaliskuuta 2012

Tassutöyrä tmi

Meiltä on monesti kysytty, että mistä meidän pannat ovat peräisin ja kuinka monta pantaa tytöillä keskimäärin on.

Tosiaan, teen itse kaikki tyttöjen pannat ja hihnat yms. Teen asusteita myös tilauksesta, eli jos kiinnostuit, voit käydä tutustua Tassutöyrä tmi:n tuotteisiin täältä tai täältä!

Pantoja meillä on vaihteleva määrä, nyt olen hieman karsinut tyttöjen varastoja ja laittanut joitakin pantoja myyntiin eteenpäin.
-Kertulla on pantoja ~10kpl
-Hertalla on pantoja ~10kpl
-Kertulla on valjaita ~1kpl + autovaljaat
-Hertalla on valjaita ~2kpl + autovaljaat

Hihnoja meillä on nylontaluttimia ~10kpl ja nahkaremmejä melkein sama määrä. Osa hihnoista tosin ei ole oma tekemiäni, vaan on tilattu esim.
Valjaita meillä ei ole kuin muutamat, sillä yleensä noilla on pelkät pannat lenkillä päällä.

Tykkään vaihdella tytöillä eri pantoja aina lenkille ja laittaa vaikkapa sävy sävyyn esim. manttelin tai oman pukeutumiseni mukaan.
Kertun pantoja
Hertan pantoja

Ja vielä hieman mainostusta! Maaliskuun loppuun mennessä arvotaan Facebookissa uusien tykkääjien kesken M-koon treenilelu! Treenileluja arvotaan yhteensä 5kpl!
(vanhemmat tykkääjät pääsevät osallistumaan kun kommentoivat arvonta-kuvaa).
Aikaa osallistumiseen on 31.3.2012 asti, eli enää vain tämä päivä!
 Käykäähän tykkäämässä :)
(Valitettavasti tähän arvontaan voivat osallistua vain Facebookissa olevat.)

torstai 29. maaliskuuta 2012

Kevään tapahtumia!

Viikko on ollut tosi kiireinen, sen vuoksi jäänyt blogi vähän vähemmälle.
  
Ilo-uutiseen: alkuviikosta blogin kävijämäärä ylitti huikeat 10000! Teille ehkä pieni luku, mutta meille sitäkin suurempi! :-) Kiitos!

Lisäsin tuonne ylänurkkaan pari uutta sivua Hertan ja Kertun esittely-sivun kaveriksi.
Päivittelen vielä sivut ensi viikolla valmiiksi.

Nyt keväällä on tässä lähiympäristössä ihan kivasti eri tapahtumia. Listasin tähän parit match show:t, jonne luultavasti suuntaamme jommankumman koiran kanssa.
 Lisäksi miittailemme koiraporukan kanssa säännöllisen epäsäännöllisesti.

 -1.4 match show, Seinäjoki
-18.4 match show, Kauhajoki
 -21.4 match show, Ilmajoki
 -1.5 match show, Kauhajoki
-6.5 match show, Ilmajoki
 -17.5 match show, Jalasjärvi TAI 17.5 match show Nurmo
-28.6 match show, Nurmo


Kirppistavaroista ainakin aktivointipelit ovat vielä vapaana! Ostakaahan pois :)

Viikonloppuna on tulossa kunnon postausta!

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Hertta ja Kerttu kirppistää!

Siivosin tyttöjen kaappia tänään aamupäivällä ja huomasin, että meiltähän löytyy vaikka kuinka paljon turhaa tavaraa.

Tavaraa löytyy ihan laidasta laitaan, olisi kiva jos kaikille kamppeille saataisiin uudet kodit, meillä tavarat kun ovat vain kaapissa pölyttymässä! Tärkeintä on saada tavarat uusiin koteihin, eli jos hinnat eivät ole mieleen, voi itse tarjota! Hinnat eivät sisällä postikuluja! :)  Isommalle tavaralle mielellään nouto,mutta myös postitus onnistuu.

Kyselyt/varaukset joko kommentilla tai s-postiin ( herttavaatteet@gmail.com )


1.Aktivointipeli HHC Gamble Box, täysin uusi, kuvausta varten otettu ulos pakkauksesta! Uutena maksoi 18€,MYYTY!

2.Aktivointipeli HHC Spinner,tätä käytetty pari kertaa, mutta on täysin uutta vastaavassa kunnossa. Sopii myös kissoille! Uutena maksoi 20€, MYYTY!

5.TopCaniksen täysin käyttämätön peti, n.80cm x 60cm, paksuus on reilu 15cm! Kangas on helposti puhdistettavaa. Helppo heittää vaikka koneeseen, sisätyynyn saa pois vetoketjun avulla. Sisäpatja tulee mukana. Uutena maksoi 45€. 25€ tai TARJOA!

6. Autoon laitettava suojus, kiinnitetään etupenkkien väliin estämään esim.koiran hyppääminen etupenkille. Pitäisi sopia kaikkiin automalleihin. Helppo kiinnittää,hyvät lukot ja säätövaraa! Täysin käyttämätön! MYYTY!

8.TopCaniksen jakaja (o-lenkistä lukkoon 50cm,pistoolilukot) sekä jatkopala (pituus n.37cm, pistoolilukko). Näitä löytyy useampia. 3e/kpl!

9.Itsetehtyjä dameja, eka on tehty farkuntyylisestä kankaasta, kaksi muuta nahkasta. Vahvistetut ompeleet! MYYTY!

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Koiramiittailua!

Oltiin sunnuntaina päivällä miittailemassa. Mulla oli joukossa tälläkertaa vain Kerttu.
Tälläkertaa miittiin oli uskaltautunut paljon uusia koiria omistajineen! Mahtavaa, että saadaan joukkoihimme uusiakin naamoja :)

Käytiin aluksi noin tunnin lenkki kiertämässä ja sen jälkeen koirat saivat leikkiä keskenään! Kerttu innostui leikkimään varsinkin Bella- ja Lyyti-koirien kanssa.
Palla-bretoni
Bella

koko porukka (+Elli-Noora, minä ja Kerttu)

Viime viikolla hain postista Berran tilauksen. Naistenpäivän kunniaksi kaikki tuotteet olivat -25% alennuksessa, joten käytin tarjouksen hyväkseni! Meidän naksutin on kadonnut jonnekin ja ollaan nyt viimeiset pari viikkoa sinnitelty vanhalla naksuttimella. Nyt siis otin ja tilasin uuden naksuttimen! Nyt kelpaa taas treenailla :)

Lisäksi ostin meille "treenihihnan" agilityyn ym. Saa nähdä innostuuko kumpikaan tuosta ja onko tuo oikeasti hyvä käytössä! :)

torstai 15. maaliskuuta 2012

Koirahieronta-kurssi!

Koirahieroja-kurssi on nyt takanapäin! Paljon on opittu ja paljon on vielä opittavaa! :) Kurssi oli tosi antoisa ja mielenkiintoinen. Nyt pääsen itsekin kunnolla omia koiriani hieromaan, eikä aina tarvitse tyttöjä muualle hierottavaksi viedä. Haaveena olisi päästä hieromaan myös muiden koiria!

Viimeisenä päivänä mulla oli kurssilla mukana Hertta hierottavana. Hertta ottikin hieronnasta kaiken irti ja nautiskeli oikein kunnolla! :)

Aluksi saattaa koirahieronta kuulostaa "hömpötykseltä" ja täysin vähäpätöiseltä. Kuka täysijärkinen ihminen nyt veisi koiraa hierojalle?! Hömpötystä ja vähäpätöistä se ei todellakaan ole. Mennäänhän me ihmisetkin hierojalle, eli miksei koiratkin voisi mennä?

Koirahieronnan muutamia vaikutuksia:
-verenkierto,aineenvaihdunta ja imunestekierto vilkastuu
-maitohappo ja muut kuona-aineet poistuvat nopeammin
-vastustuskyky, lihastasapaino ja hapenottokyky paranevat sekä lihasten, nivelien ja sidekudosten jännitykset helpottavat

Meillä kummatkin koirat nauttii hieronnasta hirveästi, vaikka pari ensimmäistä kertaa olikin tyttöjen mielestä vähän jännittäviä, eivätkä olisi halunneet rentoutua. Nyt kun näkevät hierontapatjan, niin käyvät siihen makuulle heti ilman mitään käskyä, ja ottavat rennosti!:)

Onko teistä kukaan ollut koirahierojalla? Mitä koirat ovat tykänneet? :)

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Petenkoiratarvikkeen tilaus!

Laitoin tilaukseen Petenkoiratarvikkeelta koirille vähän herkkuja ja ruokaa,vaikka kaapissa jotain herkkuja vielä onkin jäljellä. Täytyyhän hyvät alennukset hyödyntää! :-)

Lähinnä nyt tuon Belcandon-ruuan takia laitoin tilausta, sillä kilon pussi maksoi vain 3€! Eli ei lainkaan pahanhintaista! Normaalisti pussi maksaa Petellä 4,90€, ollaan edelliset ruokapussit haettu läheisestä eläintarvikekaupasta, missä pussit maksaa sen 7,50€. Tosin ei paha sekään! :-)

Tilaukseen lähti myös possunkorvia, tarjouksessa 6€/10kpl. Lisäksi pari pussi pieniä treeninameja sekä Racinelin Active tuotepakkaus.

----
Kuten tarkimmat ovatkin jo huomanneet, blogin oikeaan yläkulmaan on ilmestynyt kysely. Tarkoituksenamme on kartoittaa ketkä lukevat blogiamme anonyymeina ja ketkä lukijoina. Vastatkaahan siis kyselyyn:)

Ensi viikolla jossainvaiheessa on tulossa kunnon postausta!

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Ruoka-asiaa osa 2!

Meillä ollaan syötetty nyt pian vuosi Virbacin kuivaruokaa. Kummatkin koirista syövät adult-versiota. Kertulla on ollut pentuna myös junior-ja puppy-versiota.

Ruoka ostetaan eläinlääkäriltä, vaikka ei mitään erityisruokavaliota olekaan esim. sairauden takia.

Hinnaltansa ruoka ei ole kovin pahanhintaista, 7,5kg:n pussi maksaa 35€. Koirat syövät tuota 7,5kg:n pussia yllättävän kauan, nyt tuota pussia ollaan syöty n.viikon verran. Pitääkin nyt katsoa kuinka kauan tuossa pussissa tarkalleen menee.


Ruoka on aika "tuhtia", jos vertaa esim.markettiruokiin, eli ei tarvitse antaa kovin paljoa. Kummallekin koiralle ruoka on sopinut hyvin, ei ole raapineet itseään, korvat ei kutise, turkki ei rasvoitu ja latistu niin nopeasti. Kertulla ei tosin edes ole kokemusta muista ruuista kuin tästä Virbacista.

Lisäksi meillä annetaan ruuan sekaan joskus esim. Kennelrehulta tilattua makaroonilaatikkoa,jauhelihaa, maksalaatikkoa tai riisi-jauhelihaseosta, riippuen aivan siitä mitä pakkasessa on. Joskus sekaan saatetaan laittaa myös esim.piimää tai raejuustoa.
Aamuisin ruuan sekaan laitetaan Nutrolin-öljyä!

Koulutuksen yhteydessä meillä käytetään joko makkaraa tai ihan namipaloja. Tällöin ruoka-annosta hieman pienennetään. 

Joskus olen laittanut ruuan myös kongien sisään! Tällöin ruuan saamisessa riittää hieman tekemistä. Jos haluaa vaikeuttaa ruuan saantia vieläkin (jos esim.koira ahmii hirveästi), niin kongin voi laittaa hetkeksi aikaa pakkaseen!

Kumpikaan tytöistä ei ole nirso, eikä mikään hirmuinen ahmattikaan, vaikka kummankin ruuat häviävätkin kupista nopeaa tahtia! :)
Kerttu yleensä on ennemmin syönyt ruokansa, jolloin täytyy kyllä vahtia, ettei mene Hertan kipolle, sillä Kerttu saattaa varastaa Hertalta ruuat, eikä Hertta sano mitään. Onneksi Kerttu kuitenkin uskoo useimmiten, ettei sinne Hertan kipolle mennä!

Mitä teidän muiden koirat syö? Minkälaisia ruokailutottumuksia teidän koirillanne on? :)

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Ensimmäinen maaliskuun postaus!

Ihana keväinen aurinko paistaa juuri ikkunasta sisään tätä postausta kirjotellessani! :)

Teitä lukijoitahan on kertynyt jo huikeat 66! En olisi koskaan uskonut tätä blogia luodessani, että joku rupeaisi tekemisiämme seuraamaan. Perustin blogin, sillä halusin "treenipäiväkirjan" sekä halusin seurata Hertan kehittymistä pennusta aikuiseksi. Matkan varrella mukaan blogiin tuli myös Kerttu.

Tilastoja seuraillessani olen huomannut myös, että kävijämäärä on kasvanut huikeasti. Kävijälaskuri näyttää pian 10000kävijää! Mikäli tilastoihin on luottamista, löytyy katsojia mm.Ruotsista,Venäjältä, Britanniasta,Ukrainasta ja Ranskasta.

Blogitekstejäkin on kertynyt jo 117! :)

Tässä vaiheessa täytyykin sanoa, että kaunis kiitos kaikille! :)






----

Nyt viimeviikon tapahtumiin:

Oltiin torstaina taas koiramiitissä tyttöjen kanssa. Koirat saivat juoksennella vapaana lähes koko lenkin ajan. Tytöt peuhasivat ja leikkivät oikein kunnolla. Kyllä illalla uni maittoi kummallekin! :)






Koiria mukana oli 3x villakoira,saksanpaimenkoira,cockerspanieli,setteri sekä mäyräkoira. Oikein mukava lenkki oli! :)
+setteri ja mäyräkoira

Ollaan lenkkeilty nyt muutenkin tosi ahkerasti, sillä sää on ollut oikeasti mitä mahtavin. Kameraakin ollaan ulkoilutettu ihan kiitettävästi. Meillä on ollut nyt pari viimeistä päivää plussakelit, ja lumet on sulaneet aika paljon. Toivottavasti nyt alkaisi pakastaa, niin saataisiin kunnon hanget! :)

Aurinkoista viikonloppua kaikille! :-)